Monday, 12 May 2014

Berat bertambah dengan mealshake

Alhamdulillah....Farish Aryyan dah setahun pada 2 April yang lalu. Adik dah setahun maka mama boleh la bagi adik try minum mealshake. Nak suruh adik lagi chubby dan kekal aktif bertenaga.
Tin pertama mealshake buat jantung hatiku. Alhamdulillah selama tiga hari pengambilan setiap sesudu sehari perubahan mendadak nampak dari anakku. Farish dah mula makin berselera untuk makan. Almaklumla memang sebelum ni farish memang sangat payah untuk makan. Mama pun buntu sehinggalah mama memperkenalkan mealshake pada buah hati mama ni.
Mealshake ini sesuai untuk :
*kanak kanak
*orang dewasa
*untuk tambah selera makan *untuk meningkatkan berat badan
Semalam pergi check up farish Alhamdulillah berat naik 500gm. Sebelum ni farish memang tak naik banyak berat badan. Alhamdulillah selepas mengamalkan mealshake berat badan farish naik dan selera makan pun bertambah.
Siapa kata produk shaklee ni mahal?apalah dibandingkan dengan harga untuk nilai kesihatan yang berpanjangan kan.tak rugi mencuba produk shaklee ni. Produk shaklee dah lama bertapak lebih kurang 58 tahun dalam arena perubatan ni. Ianya merupakan supplement yang menggunakan bahan organik, bersih , semulajadi dan selamat.
Cubalah mealshake untuk si manja anda..Insya Allah kita berusaha Allah yang menentukan. Sempena bulan promosi mealshake ni. Buy 6 FREE 1. Jom buat stok sementara tengah promosi ni. Rembat 6 terus dan akan dapat Free 1 tin. Jom mencuba :-) Berminat boleh terus hubungi yati si talian 0179753858 sms/whatsapp/call selamat beramal semua....

No comments:

Post a Comment