Saturday, 10 May 2014

Cara Join Ahli Shaklee & Kelebihannya

Cara join ahli shaklee & Kelebihannya

Jangan tak percaya ada cara kalau nak dapatkan free membership shaklee tau. Haa nak tahu camner caranya jom baca sampai habis.

Terdapat 3 cara untuk dapatkan free membership. Di bawah saya senaraikan cara caranya ;

* Dengan pembelian 2 botol vivix shaklee dapat Free membership (lebih berbaloi register bulan ini kerana bulan ini promosi vivix) lagi jimat berbaloi baloi tu.

*Dengan pembelian 3 kotak collagen. Secara langsung dapat free membership sekiranya anda membuat belian 3 kotak collagen.

* Dengan pembelian sebanyak rm650 keatas iaitu bersamaan dengan 200uv anda layak untuk dapat free membership. Tak susah kan kumpul order adik beradik sedara mara dan kawan kawan sehingga order berjumlah rm650 ke atas. Sekiranya anda tidak mahu membuat pembelian seperti di atas anda hanya perlu membuat bayaran sebanyak rm75 untuk semenanjung dan rm85 bagi Sabah dan Sarawak. Yuran register ini untuk seumur hidup tidak perlu diperbaharui. Tak delah mahal kan nak jadi ahli ni..

JOM JOIN  AHLI SHAKLEE

Dengan berbekalkan rm75 tanpa STOK tanpa PREMIS tanpa STAFF...anda boleh menjana pendapatan beribu ribu ringgit sebulan. Anda tidak perlu keluar rumah untuk pos barang dan tidak perlu meninggalkan rumah.Semuanya boleh dibuat dihujung jari anda . Semuanya dibuat online di shaklee2u.com.my dan shaklee akan poskan order untuk ke seluruh Malaysia.

******KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE******

$$$$ BONUS DARIPADA 2-6 ANGKA

1) CASH BONUS setiap bulan
- bonus 5% hingga 21% daripada jumlah jualan. CASH BONUS akan dimasukkan ke dalam akaun bank anda setiap tengah bulan 15 hb. See ?seronokkan tengah bulan orang tengah kering kita dapat GAJI...SYOKKK gituuu...

2) Pembelian produk dengan HARGA AHLI. Jimat sehingga 20% lagi .

3) Cash bonus untuk yang naik rank - daripada RM368 hingga RM4200

4)CASH BONUS untuk downline yang naik rank - RM118 untuk rank supervisor dan RM220 untuk rank coordinator ke atas.

5) CAR BONUS - Bonus permulaan daripada RM900 ( Dah boleh buat installment kereta honda city tu!!!wowww!!)

6) Coordinator insentif starting from RM250

7) CONVENTION incentive, percutian dalam dan luar negara dan 6star umrah pakej

******KELEBIHAN MENJADI AHLI BAWAH SAYA*******

Memilih untuk berada di dalam family dan susur galur yang betul juga sangat sangat penting dan ianya memainkan peranan besar untuk menentukan kejayaan anda dalam shaklee.

1) Empire dibawah saya teleh berkembang daripada 17 orang anak dan 2 cucu. Insya Allah akan lebih berkembang dan ramai lagi nak join tunggu gaji hujung bulan ni.

2) Dalam tempoh hampir setahun saya join bisnes ni saya dah mencapai bonus 4 angka. Insya Allah akan merasa 5 angka.

3) Aktif coaching everyday! Through whatsapp, telegram dan fb group anytime anywhere. Kelas face to face juga boleh buat.

4)Akan diberi poster percuma tentang produk produk dan testimonial percuma tujuan untuk marketing.

5) Saya memang buat full timd focus bisnes Shaklee ni. Ada apa apa nak tanya boleh jer anytime.

Kalau anda semua betul betul berminat untuk memulakan perniagaan dengan Shaklee...mempunyai semangat dan hati yang cekal dan kental..bercita cita tinggi and willing to learn..andalah orang yang kami cari cari!!!

Jom sertai kami di group hebat kami..anda pasti tak menyesal...retire young retire rich!!!! Siapa yang tak nak kan??

Untuk maklumat lebih lanjut boleh hubungi saya di talian 0179753858
Sms@whatsapp@call jer senang....

Pengedar shaklee area kemaman..pos seluruh malaysia
Cod area kemaman dan dungun
Facebook : Suriati Yusoff
Page : Farish Aryyan Vitamins & Health supplements

20 comments:

  1. Untungnya jadi ahli shklee.
    http://kekalsihatdenganvitamin.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bayangkan betapa slesanya membeli dgn harga ahli
      http://superummishoppe.blogspot.com

      Delete
    2. Pasti tak menyesal join shaklee...pelaburan rm75 yg berbaloi2!!

      Delete
  2. Best jadi ahli jom jalan2 ke blog http://anmashealthcare.blogspot.com/?m=1

    ReplyDelete
  3. Banyak kelebihan kan bila jadi ahli...

    http://sakuralovebeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Jom jadi ahli!!

    www.mummysayf.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Memang best jd salah seorg ahli dlm shaklee. Rugi kpd sesiapa yg blm bdaftar
    http://mamazaravitamincentre.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Bestnya jadi ahli shaklee

    sihat dan cantik pilihan saya: cara untuk jadi ahli shaklee - http://www.imanvitahouse.blogspot.com/2014/07/cara-untuk-jadi-ahli-shaklee.html?m=1

    ReplyDelete
  7. Tak pernah menyesal join shaklee..Sbb byk sgt2 kelebihan bile join ahli shaklee ni..^_^_
    http://nurkids2u.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Jom join ahli shaklee..
    http://cahayakeikhlasan92.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Free membership, cashback plak dapat..
    Badan sihat..Apa lagi mau?
    Sangat rugi lepaskan peluang keemasan ini.

    Nak join Empayar Million Dollar Queen?

    http://sihatcunmelecun.blogspot.com/2014/07/cara-jadi-ahli-shaklee-dan-bagaimana.html

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. info terbaik dan padat
    kunjungi saya.
    http://zamielashop.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Jom Jadi ahli..
    http://anakummicomel.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. come and join us today :)

    http://leekamalia.blogspot.com/2014/07/cara-jadi-ahli-shaklee.html

    ReplyDelete
  14. Love Shaklee :)
    http://shakliyshop.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. rugi xjoin shaklee. cash dpt. keta dpt, trip dpt. sapa nak bg free kan??

    www.ourlovebonding.com

    ReplyDelete
  16. Bestnya jadi ahli shaklee ni. Macam2 boleh dapat.
    http://vitamincintaummi.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. seronoknya kan ada side income...nak harapkan gaji hakiki agak tidak memuaskan la kannn..hihihi

    ReplyDelete
  18. menarik sis =) harus join sebelum menyesal!
    http://suplement4us.blogspot.com/

    ReplyDelete