Tuesday, 3 January 2017

Vivix Shaklee dan telomere

Viivix Shaklee terdiri daripada 4 bahan yang mempunyai antioksida yang tinggi. Antioksida inilah yang membantu mengurangkan radikal bebas di dalam badan. Radikal bebas ini umpama pencemaran di dalam badan. Punca radikal bebas ini wujud di dalam badan adalah daripada faktor pemakanan, minuman, udara dan sekeliling kita. Apabila radikal bebas ini banyak di dalam badan, ia menyebabkan pertahanan badan lemah, sel dan DNA mula merosot.

Vivix membantu memperbaiki sel dan DNA manusia. Apabila sel dan DNA semakin baik, pertahanan badan semakin kuat. Ini membantu seseorang untuk menjadi semakin sihat dan mampu melawan punca-punca penyakit kronik. Kebanyakan orang yang mengambil Vivix merasakan badan mula semakin cergas, tidak mudah letih dan kulit semakin menawan4 ramuan semulajadi Vivix iaitu Anggur Muscadine, Lobak Ungu yang mempunyai sumber terbaik vitamin A yang merupakan antiradang terbaik, Elderberry yang mempunyai flavonoids yang membantu memperkuatkan sitem imun badan dan Ploygonum juga dikenali sebagai Knotweed Jepun yang merupakan rumusan suplemen anti penuaan,   adalah tumbuh-tumbuhan yang mempunyai antioksidan yang tinggi serta perlindungan yang terbaik untuk kulit.

Vivix ianya telah dipatenkan dan formulasi khas untuk memperbaiki sel-sel yang rosak, memberi tenaga kepada sel, perlindungan dan meningkatkan prestasi sel yang lebih baik. ianya juga adalah satu2nya suplemen yang berjaya menembusi DNA manusia


Antara kebaikan Vivix Shaklee ialah;

♥Melindungi & memperbaiki sellular DNA

♥Berfungsi sebagai agen anti penuaan

♥Meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti, dan sendi

♥Mengurangkan kompilasi diabetis dan kencing manis

♥Mengurangkan risiko penyakit jantung

♥Membantu merencatkan pertumbuhan sel abnormal( kanser)

♥Meningkatkan kesihatan arthritis

♥Menyokong kesihatan sendi

♥Menyokong kesihatan mataBagaimana Vivix  membantu dalam menyekat pembahagian sel-sel kanser di peringkat selular (DNA)

Cakap tentang Vivix, satu lagi perkara menarik tentang Vivix yang hanya boleh didapati daripada Shaklee ialah berkaitan dengan #telomere_shortening . Telomere ini adalah bahagian paling hujung kromosom manusia.Setiap kali berlaku pembahagian sel, telomere ini akan mengalami pemendekan. Dan apabila telomere semakin pendek, sel tidak akan dapat membahagi/terbelah lagi. Ini dipanggil sebagai "senescent" atau mati.Apa yang penting sangat tentang Telomere ni?

Setiap DNA kita ada telomere di hujung kromosom kitaSemasa kita baru lahir, telomere ni panjang dan melindungi kromosom. Kromosom kita ni menyimpan segala rahsia genetik kitaTelomere yang panjang berupaya melindungi kromosom kita dari rosak & mati. Dalam kata lain, kita tidak mudah mendapat penyakit kronik (terutamanya kanser) & melambatkan proses penuaanWalaubagaimanapun, semakin kita meningkat dewasa, telomere kita semakin pendek. Ada orang yang mengalami pemendekan telomere dengan cepat berbanding orang lain (disebabkan banyak faktor)Vivix dan Telomere Shortening. Apa kelebihan Vivix?Vivix merendahkan kadar pemendekan telomere sebanyak 40%! ok..40%! dan dengan pengamalan Vivix Shaklee, ramai orang tanya bagaimana Vivix boleh *mencegah kanser sekali gus memperbaiki sel DNA manusia. Itu sebabnya, Vivix dikenali sebagai agen anti penuaan yang melambatkan penuaan sel.Bulan ni PROMO VIVIX tau

Pembelian dan penjimatan yg berganda ganda kalau beli vivix pada bulan niMeh dapatkan vivix dari sy

Pengedar sah shaklee anda

0179753858 yatie

Sedia membuat penghanataran secara cod untuk kawasan kemaman dan Dungun. Dan pos seluruh Malaysia


No comments:

Post a Comment