Monday, 14 November 2016

Cod Vivix Kawasan Kemaman dan Dungun

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua sahabat yang dikasihi.

Berita baik bagi pengguna tegar Vivix Shaklee bagi sekitar kawasan Kemaman dan Dungun dan kepada anda yang tengah mencari Vivix bagi sekitar kawasan ini. Untuk penggemar Vivix yang berada di sekitar Kemaman dan Dungun, anda boleh dapatkan Vivix dari saya, Pengedar Sah Shaklee Kemaman dan Dungun. Saya menyediakan perkhidmatan Cash on Delivery "COD" Vivix di sekitar Kemaman dan Dungun, jadi boleh terus dapatkan dengan saya Stokis Shaklee Kemaman dan Dungun dengan cepat dan pantas.

VIVIX tonik ajaib

Antara kandungan yang terbaik yang ada dalam Vivix adalah:

1. Anggur Muskat

Anggur muskat yang juga dikenali sebagai anggur nombor satu di Amerika menimbulkan kekecohan di kalangan masyarakat kerana kebaikannya yang boleh membuatkan kulit bertambah muda serta memberi kesihatan berpanjangan. Anggur muskat dan bijinya adalah satu daripada sumber terbaik antioksidan dan mempunyai ciri antiradang. Ini kerana sebatian phenolik tertumpu pada bahagian biji. Jika dibandingkan anggur lain, ia mempunyai 40 kali ganda lebih polifenol yang terdapat dalam arak merah yang terbukti berfaedah bagi kesihatan kardiovaskular, menurunkan tahap gula dalam darah selain melambatkan proses penuaan.

2. Elderberi

Selain anggur muskat, tumbuh-tumbuhan lain yang baik untuk kesihatan serta agen penuaan ialah elderberi. Ia adalah tumbuhan lasak tanah lembap di sepanjang tepi jalan dan sungai hanya di Eropah dan Amerika Utara. Elderberi sudah digunakan sekian lama dalam perubatan tradisional bagi mengubati asma, sembelit, artritis dan selesema. Tumbuhan ini adalah antioksidan yang kuat dan melindungi sel daripada kerosakan disebabkan toksin alam sekitar, diet tidak seimbang serta tekanan.

3. Polygonum Cuspidatum

Polygonum cuspidatum sejenis pokok saka terbesar di Asia adalah sumber semula jadi resveratrol sama seperti yang terdapat pada kulit anggur merah dan biji anggur merah. Tumbuhan ini mempunyai banyak faedah kesihatan dan sering terdapat dalam produk antipenuaan. Ini kerana kandungan resveratrol membantu memperlahankan proses penuaan, merendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah dan mengurangkan lebihan lemak yang tidak diperlukan tubuh.

4. Lobak Ungu

Lobak ungu adalah sumber vitamin A terbaik, mengandungi fitokimia yang mengandungi antioksidan, antibakteria, antiradang penyakit serta mengurangkan risiko penyakit jantung.

Kandungan di dalam Vivix

Vivix merupakan pilihan terbaik kerana ia salah satunya produk yang dapat merawat dari peringkat sel lagi. Jadi bagi sesiapa yang nak COD Vivix kawasan Kemaman dan Dungun boleh hubungi saya di talian di bawah. Insha Allah saya akan berikan konsultasi secara percuma dan terbaik buat pelanggan saya yang dihormati. 

Berminat untuk dapatkan produk shaklee boleh hubungi saya 
sms/whatsapp/call 0179753858
Facebook : Suriati Yusoff
Page : Farish Aryyan Vitamins & Health Supplements
Cod area Kemaman dan Dungun
pos seluruh malaysia

No comments:

Post a Comment