Monday, 1 September 2014

Get Clean Water Pitcher Shaklee

Assalamualaikum...

Topik pada hari ni saya nak bincangkan tentang kebersihan air yang kita minum seharian.
Seperti yang kita maklum air yang tidak ditapis mempunyai kadar kotoran yang tinggi.

Pasaran sekarang bermacam macam jenis jenama penapis air. Sebagai pengguna yang bijak kita haruslah memilih penapis air yang bagus dan berkualiti bagi memastikan kesihatan kita sekeluarga terjamin dan terhindar dari penyakit penyakit yang tidak diingini.

Kesimpulannya , sekiranya sayangi diri dan keluarga keluarkanlah sedikit kewangan untuk membeli penapis air.Sekurang kurangnya setiap rumah ada satu penapis air dirumah.Bagi memastikan kesihatan yang berpanjangan dan hidup dalam aman dan damai.

Apa kata kita cuba penapis air daripada Shaklee iaitu Get clean water pitcher.

Get clean water pitcher dari shaklee sangat bagus untuk seisi keluarga. Alat ini memang bersesuaian dan sangat berkualiti bagi yang mementingkan kesihatan berpanjangan. Tak rugi sekiranya kita membeli produk.Jom sayangi keluarga kita dengan menggunakan penapis air yang dijamin keberkesanannya.

Get Clean Water mengaplikasikan sistem penapisan air baharu berbilang paten bagi menghasilkan air yang lebih bersih dan sihat. Berbanding jag air yang lain, Get Clean Water menggunakan blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar berbahaya - termasuk sehingga 99% plumbum!

Get Clean Water merupakan jag air pertama yang menggunakan sistem penapis blok karbon yang boleh diisi semula. Langkah ini membantu mengurangkan timbunan botol plastik bagi pemuliharaan alam sekitar. Ia juga berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air bagi setiap blok penapis.

Air dan bumi yang lebih bersih dan lebih sihat.

Marilah kita meraikannya!

Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!

    Disahkan berkesan mengurangkan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain di samping mengekalkan kandungan mineral air yang bermanfaat!
    Disahkan berkesan mengurangkan klorin, oleh yang demikian ia dapat membantu mengurangkan ancaman kesihatan akibat bahan sampingan klorin!
    Disahkan berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air - dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama terkemuka.
    Jag air pertama yang dilengkapi sistem penapisan blok karbon isian semula

Pilihan Bijak!

    Kos hanya beberapa sen bagi satu liter air
    Air yang lebih sihat dengan rasa yang lebih sedap
    Jag air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah ditapis (tidak memerlukan kuasa elektrik)
    Ringan dan mudah dibawa
    Menjimatkan kos

Keunikan Shaklee

Selamat

    Menyingkirkan plumbum dan pelbagai benda asing dalam air
    Get Clean® Water mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf berkesan dalam mengurangkan plumbum dan benda asing lain oleh Persatuan Kualiti Air (WQA).

Pintar

    Hanya beberapa sen bagi satu liter air
    Warga Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya beberapa sen seliter, Get Clean Water mampu memberikan air yang bersih dengan rasa yang lebih sedap. Ia juga dilengkapi meter pintar yang menunjukkan bilakah masanya anda patut menukar penapis. Tiada lagi ketidakpastian.

Berkuasa Tinggi

    Lebih banyak air bersih pada setiap masa
    Get Clean Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) air daripada setiap blok penapis - dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama terkenal. Malah, jag ini berupaya mengurangkan bahan cemar dalam air yang boleh memudaratkan kesihatan anda.

Mesra Alam

    Memelihara kesejahteraan alam sekitar
    Get Clean Water menggunakan jag air dengan sistem penapis blok karbon isian semula yang pertama di dunia. Langkah ini dapat membantu mengurangkan timbunan sampah. Malah, setiap penapis diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan mesra alam sekitar.

Jangan berlengah lagi!jom segera dapatkan penapis air ini demi menjaga kesihatan seisi keluarga.

Nak jimat?nak harga murah?daftarlah sebagai ahli sekarang! Pasti pelaburan anda berbaloi baloi dan memuaskan.

Untuk keterangan lebih lanjut boleh hubungi saya di talian

sms/whatsapp/call 0179753858

Facebook : Suriati Yusoff

Page : Farish Aryyan Vitamins & Health Supplements

Cod area Kemaman dan Dungun

Pos seluruh Malaysia

1 comment:

  1. Berbaloi2 guna water pitcher ni

    Jemput ke blog saya
    http://bit.ly/1gNc195

    ReplyDelete